top of page

De behandeling

Een behandeling duurt normaal ongeveer 1 uur, alleen de eerste keer tot 1,5 uur. De behandeling bij kinderen kost minder tijd.

We beginnen met een uitvoerig vraaggesprek, waarbij de klacht en de algemene gezondheidstoestand worden besproken. Hierna volgt de tong- en polsdiagnose. Met deze gegevens kan ik een behandelplan opstellen en volgt direct de eerste behandeling. Meestal is dit acupunctuur, soms ook acupressuur.

Voor de acupunctuur behandeling gebruik ik steriele dunne naaldjes, waarmee ik de energie in een meridiaan kan beinvloeden. Dit beinvloeden kan betekenen dat blokkades verdwijnen of de hoeveelheid en kwaliteit van de energie positief veranderd. Vaak is dit stromen van de energie te voelen als tintelingen of kriebelen. Pijn doet een acupunctuurbehandeling eigenlijk niet.

Hoevaak er behandeld wordt en met welke frequentie is afhankelijk van de klacht, de duur van de klacht en de lichamelijke gesteldheid.

Een behandeling kost € 70,00

voor kinderen tot 12 jaar € 50,00

U kunt pinnen.

Afspraken die niet minstens 24 uur van te voren zijn afgezegd, moet ik in rekening brengen.

Ik ben lid van LVNT Nederland, waardoor uw behandeling vergoed wordt door een grote groep verzekeraars. Na betaling ontvangt u van mij een factuur die u naar uw verzekering kunt sturen. Het is afhankelijk van uw polis of en hoeveel geld u terug krijgt van de zorgverzekeraar. Als u wilt zien of uw verzekering mijn behandeling vergoed kunt u de volgende link gebruiken. Zorgwijzer 2021

Of neem contact op met uw zorgverzekeraar.

Mochten er klachten zijn dan proberen we er in eerste instantie zelf uit te komen. De LVNT neemt een bemiddelende rol in, mochten we er samen niet uit komen dan ben ik voor klacht en tuchtrecht aangesloten bij het SCAG

bottom of page